onxon puhdistusgeeli

Tuliko mattoon tahra?   Leikkivätkö lapset sotkuisia pihaleikkejä?  

Onko keittiön kaapeissa taas rasvatahroja?   Ei hätää!


OnXon Puhdistusgeeli sopii kodin kaikille pinnoille. Ecolabel Logo

OnXOn Puhdistusgeeli poistaa tehokkaasti pinttyneen lian, tahrat ja rasvan maali-, muovi- ja posliinipinnoilta sekä matoista ja verhoilusta jättäen vain likaa ja vettä hylkivän pinnan. Puhdistusgeelillä saa myös tehokkaasti pois muun muassa tomaatti-, punaviini- ja sinappitahrat värinsä pitävistä tekstiileistä. Sellaisistakin, joita ei voi pestä pesukoneessa.

OnXOn Puhdistusgeeli on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B). Tuotteelle on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti, joka on osoitus tiukkojen ympäristövaatimusten täyttämisestä ja siitä, että tuotteen valmistuksessa pyritään vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin. Tuotantoketjun hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa noin 70% aurinkoenergiaa. Eläinkokeet ja geeniteknologia eivät kuulu valmistusprosessiin. Tuote on vegaaninen ja se on pakattu polypropeenista valmistettuun muovipurkkiin, joka soveltuu kierrätettäväksi. Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

 

Keittiössä

PuhdistusGeeli keittiössä

Katsos, joku on käynyt jääkaapilla ja työpöydälläkin on valmistettu ruokaa. Mikä yllätys! Täällä elää joku…

Rasvatahrat ja muut raaka-ainetahrat  kuten porkkana tai punajuuri  sekä sormenjäljet keittiön kaapistojen ja kylmäkalusteiden (jääkaappi, pakastin) ovissa ja työtasoissa sekä lakattujen ja maalattujen pöytien pinnoilla ovat arkipäivää. Myös jääkaapin, pakastimen ja mikroaaltouunin puhdistaminen sisältä on toisinaan järkevää. Näihin hommiin OnXOn Puhdistusgeeli on oikea ja tehokas työväline. Puhdistusgeeli on myös oiva apu pinttyneiden astioiden  kuten kattiloiden, paistovuokien, kahvikuppien ja muoviastioiden  puhdistamiseen. Kaikki muovipinnat ja keraamiset tasot saavat uutta ilmettä ja hymyn huulilleen tavattuaan OnXOn Puhdistusgeelin. Pienten ja vikkelien käsien aikaansaamat taideteoksetkin lähtevät vaivatta ovista ja seinistä maalipintaa vaurioittamatta. Harjatut, ruostumattomat teräspinnat pitää pyyhkiä harjauksen suuntaisesti.

 

Kylpyhuoneessa

Puhdistusgeeli suihkussa

Toisinaan pelkkä puhdistusliina ja -aine eivät riitä kalkkitahrojen, pesuainejäämien ja -värjäytymien poistamiseen tai osa kylpyhuoneen kalusteiden pintamateriaaleista voi olla arkoja tai helposti naarmuuntuvia.

Tällöin OnXOn Puhdistusgeeli tarjoaa ekologisen vaihtoehdon erityisesti valumarmorialtaiden, muovipintojen sekä muovi- ja akryylisuihkuseinien ja suihkuverhojen puhdistamiseen. Puhdistusgeeli soveltuu myös muiden kylpyhuoneen pintojen, hanojen, laattojen ja niiden saumojen puhdistamiseen. Kokeile huoletta ja huomaa ero!

 

 

Kodin siivouksessa

OnXon Puhdistusgeeliä voi käyttää myös kodin yleispuhdistusaineena. Lattioiden ja seinien siivousta varten liota puhdistusgeeliä lämpimään veteen 1 rkl 5 litraan vettä (60°C  80 ºC). Lisää annostusta vaikeaan likaan.

 

Käyttöohje

PuhdistusGeeli sohvalla

Hiero OnXon Puhdistusgeeliä kostutettuun puhdistussieneen ja puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa. Poista lika kevyesti pyyhkimällä. Tarvittaessa anna Puhdistusgeelin vaikuttaa hetken. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa. Kohteesta riippuen huuhteleminen voi tarkoittaa juoksevalla vedellä huuhtelemista tai märällä tai kostealla puhdistusliinalla pyyhkimistä useamman kerran.

Huom! Käytä vain värinsä pitäviin tekstiileihin. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

 

Säilytysohje

Tuote säilyy vähintään 2 vuotta valmistuspäivästä. Säilytettävä + 5°C  + 30°C.

 

Ainesosat

5 % – 15 % saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteita. Ei sisällä säilöntä- tai väriaineita eikä hankaavia kiillotusaineita.

 

Pakkauskoko

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Puhdistusgeelin levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

 

Tutustu myös


OnXOn Puhdistuskivi  OnXOn Puhdistuskivi 300g/500g
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus