mikä on onxon?

Onneksi on OnXOn! – ekologinen valinta

Kesäpuro

OnXOn-tuoteperhe on syntynyt tarpeesta tuoda saataville tehokkaita ja korkealaatuisia, mutta kestävästi tuotettuja tuotteita. Usein käykin niin, että puhdistuksen ja siivouksen ongelmatilanteessa voi huudahtaa: ”Onneksi on!” ja ongelma poistuu.

OnXOn-tuotesarjaan kuuluu eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita kodinhoitoon ja ammattikäyttöön. Tuotteet on valittu helpottamaan arkea ja pitämään huolta pinnoista, tekstiileistä ja vaatteista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia.

Puhdistus- ja hoitoaineiden tuotantoprosessi täyttää ISO 9001 ja ISO 14001 -standardien vaatimukset ja kielteiset vaikutukset ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin pyritään minimoimaan konkreettisin toimenpitein, kuten käyttä­­mällä valmis­tuksessa lähes yksinomaan aurinko­­energiaa ja erityisiä energian­säästöohjelmia, siirty­mällä käyttämään sähkö­ajoneuvoja ja kierrä­tetystä muovista valmis­tettuja purkkeja sekä uusi­malla tuotanto­laitoksen jäähdytys­järjestelmä.

Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

OnXOn on Eettinen Luksus Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.

OnXOn lausutaan ”Onneksi on”.

mikä on onxon?