OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g, puhdistaa kiillottaa ja suojaa, likaa ja vettä hylkivä pinta, hellävarainen iholle.

ONXON PUHDISTUSKIVI   puhdistaa, kiillottaa ja suojaa. Vaikeat ja itsepintaiset tahrat ja muu lika  kuten öljy, mustikka tai maali  häviävät silmänräpäyksessä. Puhdistettaville pinnoille jää likaa ja vettä hylkivä pinta. Lisäksi metallipintojen tummuminen hidastuu. Ei syövytä puhdistettavia pintoja. Hellävarainen iholle. Hajusteeton. Ei ärsytä hengitysteitä.

KODIN PUHDISTUKSESSA
Tuote soveltuu seuraaville pinnoille ja tasoille:

 • tiskipöydät ja -altaat
 • liedet ja keraamiset liesitasot
 • induktioliedet
 • uunit ja grillit
 • marmori- ja graniittityötasot
 • kaakelit ja kaakeleiden saumat
 • suihkut ja hanat
 • saunan lauteet ja lasiovet
 • puutarhakalusteet
 • polkupyörät
 • tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka)
 • tulisijojen lasiluukut
 • vesikourut

LUE KÄYTTÖOHJE

 

 

 

EU Ecolabel Logo OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g   Ilmastoneutraali Logo OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g
TUTUSTU ONXON PUHDISTUSKIVEN KÄYTTÖKOHTEISIIN

KEITTIÖ
Puhtaus on puoli ruokaa! Kunpa likainen uuni ja tiskipöytä olisivat vain ikävä muisto menneestä.

OnXOn Puhdistuskivi on salainen aseesi  hellä tehopuhdistusaineesi. Tuote puhdistaa varmalla otteella kaikki keittiön kovat pinnat, erityisesti harmaantuneet ja kuluneet hanat, tiskipöydät ja -altaat.

Lopputuloksena on uutuuttaan säihkyvät – kiiltävät ja kirkkaat – vettä ja likaa hylkivät pinnat, joiden puhtaana pitäminen on helppoa. Myös niin perinteisen lieden kuin keraamisenkin liesitason kaikkien pintojen (valurauta, emali, messinki, lasi) puhdistaminen käy helposti ja näppärästi. Erilaisista keittiön marmori- ja graniittityötasoista sekä verhoilukivistä kuin myös seinä- ja lattialaatoista tulee niin puhtaita, että voisit jopa syödä niiltä.

Ajan kuluessa astioihin, aterimiin, kattiloihin ja uunipelteihin tarttuu, pinttyy ja palaa likaa kiinni. Lian irrottaminen voi olla työn ja tuskan takana. OnXOn Puhdistuskivi ei ota turhia paineita sellaisistakaan haasteista, sillä pinttynytkin lika irtoaa vaivatta.

OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g ja pesusienet liedellä

OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g suihkussa

KYLPYHUONE
Tämänkö pitäisi olla puhtauden pyhättö? Kalkin ja pesuainejäämien tahrimat kaakelit ja saumat, ajanpatinoimat metallipinnat – loputonta jynssäämistä. Ei huolta!

OnXOn Puhdistuskivi on kylpyhuoneenkin ihmepuhdistaja.

Tuote sopii kaikille kylpyhuoneen kalusteille ja pinnoille: käsienpesualtaat, hanat, kylpyammeet, suihkukaapit, lasitiilet.

Kaakeleiden, klinkkereiden ja laattojen saumat puhdistuvat kädenkäänteessä puhdistussienen tai harjan avulla. Pesuainejäämät ja -värjäytymät sekä kalkkikerrostumat irtoavat kuin huomaamatta.

Lopputuloksena miellyttävä ja puhdas peseytymistila. Taisipa kylpyhuoneremontti siirtyä!

SAUNA

OnXOn Puhdistuskivi sopii myös saunan lauteiden ja paneeleiden sekä lasioven puhdistamiseen.

Saunaa pestäessä lauteet kannattaa kastella ennen puhdistamista lämpimällä vedellä, jotta puun syyt aukeavat. Puu pestään syiden mukaan ja saippuavaahto huuhdellaan pesemisen jälkeen pois runsaalla vedellä. Viimeinen huuhtelu on hyvä tehdä kylmällä vedellä, jotta puun syyt sulkeutuvat.

OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g saunassa 3

OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g takassa UUSI
TULISIJAT JA GRILLI
Ihana takkatuli hämärtyvänä syysiltana tai kesän grillijuhlat. Mikä ilo ja mikä sotku! Mutta elämästähän tulee nauttia.

Sen tietää myös OnXOn Puhdistuskivi. Noen ja rasvan sekä steariini- ja saumalaastitahrojen poistaminen tiili-, kaakeli- ja metallipinnoilta, saumoista ja lasiluukuista sekä ritilöistä ei ole koskaan ollut helpompaa. Puhdistuskivi ei vain poista hapettumia ja tummentumia metallipinnoilta ja -esineistä, vaan myös kiillottaa kaikki metallipinnat. Tuote soveltuu myös rapatuille ja maalatuille pinnoille, mutta ei harjatun tiilen puhdistamiseen.

AMMATTIKÄYTTÖÖN
OnXOn Puhdistuskivi on myös ammattilaisen ehdoton valinta. Se on suosittu työväline niin siivous-, rakennus- kuin remontointialallakin. Voisi jopa todeta, että se on siivousliikkeen luottotyökalu.

Puhdistuskivi on korvaamaton ja tehokas apuväline kaikenlaisen pinttyneen lian, kalkin, rasvan ja noen poistamiseen. Työaikaa säästyy, kun lika ja rasva irtoaa nopeasti ilman erityistä kuuraamista ja lopputulos on erinomainen.

Käyttökohteita — kotisiivouksen lisäksi — ovat muun muassa:

 • rosterikalusteet
 • työtasot (metalli, kivi, keraaminen)
 • ilmavaihtohormit
 • rosterikalusteet
 • työtasot (metalli, kivi, keraaminen)
 • ilmavaihtohormit
 • metalliset vesikourut
 • autot, veneet, moottoripyörät (mm. pölykapselit, kiiltävä metalli)
 • kiviportaat, -aidat
 • hautakivet
 • laatat ja laattojen saumat
 • grillit ja tulisijat
 • ulkokalusteet
KÄYTTÖOHJE

Hiero kostutetulla puhdistussienellä OnXOn Puhdistuskiveä. Puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta vaahdotetulla puhdistussienellä ja huuhtele hyvin. Anna saippuavaahdon tarvittaessa vaikuttaa 5 – 10 minuuttia puhdistustehon lisäämiseksi.

Nokeentunut tai rasvainen ja likainen pinta puhdistetaan pieni alue kerrallaan. On hyvä aloittaa aina pieneltä alueelta suojaisasta kohdasta, jotta voi varmistua lopputuloksesta. OnXOn Puhdistuskiveä voi käyttää erilaisten puhdistussienten ja -harjojen kanssa.

Käytön jälkeen purkki on jätettävä auki, kunnes Puhdistuskivi on kuiva, sillä tuote ei sisällä säilöntäaineita. Sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

Katso myös VIDEOlta, kuinka OnXOn Puhdistuskiveä voi käyttää.

OnXOn käyttö

HUOM!
Erityisesti jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, suosittelemme kokeilemaan ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

Saunan lasiovet ja lasiset suihkuseinät on hyvä kuivata pehmeällä liinalla puhdistuksen lopuksi pisarajälkien välttämiseksi.

Puhdistuskiveä ei suositella valumarmorin ja kiiltävien muovipintojen puhdistamiseen, koska kohteen pintakiilto voi muuttua. Kaakeleiden kullattujen ja hopeoitujen koristeiden voimakasta hankaamista ei suositella.

AINESOSAT

Alle 5 % saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita.

Ei sisällä hajusteita eikä säilöntä- tai väriaineita.

OnXOn Puhdistuskiven perustan muodostavat saippua ja tehokkaat ionittomat pinta-aktiiviset aineet, jotka irrottavat likaa hyvin jo alhaisissa lämpötiloissa.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

OnXOn Puhdistuskivi on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B), hajusteeton, myrkytön ja fosfaatiton puhdistusaine.

Tuotteelle on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti, joka on osoitus tiukkojen ympäristövaatimusten täyttämisestä ja siitä, että tuotteen valmistuksessa pyritään vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin. Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

OnXOn Puhdistus- ja hoitoaineiden hiilidioksidipäästöt on minimoitu käyttämällä valmistuksessa aurinkoenergiaa ja erityisiä energiansäästöohjelmia. Loputkin päästöt on nyt kompensoitu ClimatePartner-ilmastoprojektin kautta. Tuote on siis hiilineutraali. Voit tarkistaa purkin QR-koodilla, mitä Climate Partnerin ilmastoprojektia on käytetty hiilipäästöjen kompensoinnissa.

Eläinkokeet ja geeniteknologia eivät kuulu valmistusprosessiin. Tuote on vegaaninen. Pakkaus on valmistettu kierrätetystä muovista.

PAKKAUSKOKO

300g ja 500g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla puhdistusaineen levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

TUTUSTU MYÖS


OnXOn Pesusieni  OnXOn Pesusieni 5kpl
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus
facebooklogo  Instagram Eettinen Luksus
onxonlogo  Mikä on OnXOn?

OnXOn Puhdistuskivi 300g / 500g, puhdistaa kiillottaa ja suojaa, likaa ja vettä hylkivä pinta, hellävarainen iholle. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine. puhdistaa kiillottaa ja suojaa, likaa ja vettä hylkivä pinta, hellävarainen iholle. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine. Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine, Puhdistuskivi, ekologinen, onxon, eettinen puhdistusaine.