OnXOn Nahkabalsami 160 g Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä luonnollinen balsami kiiltäväpintaiselle nahalle ja puisille huonekaluille.

YLEISTÄ

OnXOn Nahkabalsami on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B) ja sen tehoaineet – lanoliini ja mehiläisvaha – ovat 100 % luonnontuotteita.

Lanoliini eli villarasva on villaeläinten – kuten lampaiden – talirauhasten erittämä rasva, joka toimii eläimillä vesieristeisenä kerroksena ja auttaa eläimiä karistamaan veden turkistaan.

Mehiläisvahaa taas syntyy, kun kasvien mesiäisrauhasen erittämä mesi – kukkien tuottama sokeripitoinen neste – muuttuu mehiläisten elimistöissä erilaisiksi seoksiksi, joita mehiläiset käyttävät pesäkennojensa rakennusaineena.

KÄYTTÖOHJE

Levitä OnXOn Nahkabalsamia puhdistussienellä tai -liinalla ohut kerros nappa-, keino- tai kiiltonahan pinnalle kevyesti hieroen ja kiillottaen.

Käsittely voidaan uusia parin päivän kuluttua. Nahkabalsami suojaa nahan pintaa ja tekee nahasta pehmeän ja vettä hylkivän.

Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

Sopii myös puupinnoille. OnXOn Nahkabalsamia levitetään puupinnoille puun syiden suuntaisesti.

NAHKATUOTTEET

Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä korkealaatuinen ja ekologinen OnXOn Nahkabalsami soveltuu kiiltäväpintaisen nahan hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen.

Nahka-asusteet, -huonekalut ja -kengät sekä moottoripyöräasusteet ja ratsastusvarusteet heräävät henkiin saadessaan OnXOn Nahkabalsamista uutta kiiltoa ja elinvoimaa.

Ei sovellu harjatulle luonnonnahalle, kuten esimerkiksi nupukki- tai veluurinahalle.

PUISET TUOTTEET

Nimestään huolimatta OnXOn Nahkabalsami sopii myös erilaisten uusien ja vanhojen puuhuonekalujen, -lelujen ja puisten koriste- ja käyttöesineiden hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen.

Niin uudet kuin vanhat pintakäsitellyt (lakatut, petsatut, maalatut) ja pintakäsittelemättömät puupinnat saavat Nahkabalsamista uutta ilmettä ja ryhtiä sekä likaa hylkivän pinnan.

AINESOSAT

Yli 30 % alifaattisia hiilivetyjä, hajusteita, mehiläisvahaa, lanoliinia.

Tuote ei sisällä hartsia.

PAKKAUSKOKO

160g
Sisältää puhdistussienen
(levittäminen ja käyttö on helppoa)

 

 

 

 

 

TUTUSTU MYÖS

OnXOn Nahkasaippua  OnXOn Nahkasaippua 160g
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus
facebooklogo  Instagram Eettinen Luksus

Nahkabalsami then mehiläisvaha, nahkabalsami, lanoliini, nahkabalsami, lanoliini, mehiläisvaha, nahkabalsami. Nahanhoito, nahkabalsami, lanoliini, mehiläisvaha, nahanhoito. OnXOn Nahkabalsami 160 g Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä luonnollinen balsami kiiltäväpintaiselle nahalle ja puisille huonekaluille. Nahkabalsami, lanoliini, mehiläisvaha, nahanhoito nahkabalsami, mehiläisvaha, lanoliini. Nahkabalsami, lanoliini, mehiläisvaha, puhdistussieni, nahanhoito. Lanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä luonnollinen balsami kiiltäväpintaiselle nahalle ja puisille huonekaluille.

  • nahkabalsami
  • mehiläisvaha
  • lanoliini
  • nahanhoito