onxon nahkasaippua

Onko lempinahkakenkiisi tai -laukkuusi tullut pinttynyt tahra?   Näyttävätkö uudehkot nahkakenkäsi jo aikansa eläneiltä?


Ratkaisuna on hellä tehopesu. Kyllä, kuulit oikein!

OnXOn Nahkasaippua on tehokas puhdistaja, mutta se pesee hellästi, sillä se välittää yhtä paljon tai jopa vieläkin enemmän kuin sinä nahkatuotteestasi.

OnXOn Nahkasaippua soveltuu sekä kiiltäväpintaisen nahan että puisten huonekalujen ja lelujen puhdistamiseen. Käyttökohteita ovat muun muassa erilaiset nahka-asusteet, nahkahuonekalut ja -kengät, moottoripyöräasusteet, ratsastusvarusteet sekä puuhuonekalut, -lelut ja puiset koriste- ja käyttöesineet. Puhdistusaine ei sovellu harjatulle luonnonnahalle, kuten nupukki- tai veluurinahalle.

 

Käyttöohje

Hiero kevyesti kostutettuun puhdistussieneen OnXOn Nahkasaippuaa ja puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta kevyesti hankaamalla. Pyyhi pinta käsittelyn jälkeen kostealla liinalla. Uusi käsittely tarvittaessa. Käsittelemätön puu pyyhitään syiden suuntaisesti. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Puhdistusaine ei sovellu harjatulle luonnonnahkalle, kuten nupukki- tai veluurinahalle. Voidaan puhdistaa myös suuria nahka- ja puupintoja (esim. sauna) sekoittamalla 5-10g nahkasaippuaa kahteen litraan vettä.

Puhdistuksen jälkeen kuiva pinta on hyvä käsitellä esimerkiksi OnXOn Nahkabalsamilla, jotta pinta saa kosteuttavan ja hoitavan suojakerroksen.

 

Ainesosat

5 % – 15% saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteita, säilöntäaineita (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone)

 

Pakkauskoko

160g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Nahkasaippuan levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

 

Tutustu myös

OnXOn Nahkabalsami  OnXOn Nahkabalsami 160g
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus