onxon nahkabalsami 160g

Löytyykö kaapistasi nahkatakki tai olohuoneestasi rakas nahkasohva?

  Vai kenties isoäitisi ullakolta katseet vangitseva merkkilaukku?

Oli nahkatuotteesi uusi tai vanha, haluat varmasti nauttia siitä vielä pitkään.

 

OnXOn Nahkabalsami kosteuttaa, hoitaa ja suojaa.

OnXOn Nahkabalsami on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B) ja sen tehoaineet  lanoliini ja mehiläisvaha  ovat 100 % luonnontuotteita. Lanoliini eli villarasva on villaeläinten – kuten lampaiden – talirauhasten erittämä rasva, joka toimii eläimillä vesieristeisenä kerroksena ja auttaa eläimiä karistamaan veden turkistaan. Mehiläisvahaa taas syntyy, kun kasvien mesiäisrauhasen erittämä mesi  kukkien tuottama sokeripitoinen neste  muuttuu mehiläisten elimistöissä erilaisiksi seoksiksi, joita mehiläiset käyttävät pesäkennojensa rakennusaineena.

 

Nahkatuotteet
OnXOn Nahkabalsami ja vaelluskenkäLanoliinia ja mehiläisvahaa sisältävä korkealaatuinen ja ekologinen OnXOn Nahkabalsami soveltuu kiiltäväpintaisen nahan hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen. Nahka-asusteet, -huonekalut ja -kengät sekä moottoripyöräasusteet ja ratsastusvarusteet heräävät henkiin saadessaan OnXOn Nahkabalsamista uutta kiiltoa ja elinvoimaa. Nahkabalsami ei sovellu harjatulle luonnonnahalle, kuten esimerkiksi nupukki- tai veluurinahalle.

 

Puiset tuotteet

Nimestään huolimatta OnXOn Nahkabalsami sopii myös erilaisten uusien ja vanhojen puuhuonekalujen, -lelujen ja puisten koriste- ja käyttöesineiden hoitamiseen, suojaamiseen ja kiillottamiseen. Niin uudet kuin vanhat pintakäsitellyt (lakatut, petsatut, maalatut) ja pintakäsittelemättömät puupinnat saavat Nahkabalsamista uutta ilmettä ja ryhtiä sekä likaa hylkivän pinnan.

 

Käyttöohje

Levitä OnXOn Nahkabalsamia puhdistussienellä tai -liinalla ohut kerros nappa-, keino- tai kiiltonahan pinnalle kevyesti hieroen ja kiillottaen. Käsittely voidaan uusia parin päivän kuluttua. Nahkabalsami suojaa nahan pintaa ja tekee nahasta pehmeän ja vettä hylkivän. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Sopii myös puupinnoille. OnXOn Nahkabalsamia levitetään puupinnoille puun syiden suuntaisesti.

Tutustu myös OnXOn Nahkasaippuaan, mikäli nahkapinta vaatii puhdistamista.

 

Ainesosat

Yli 30 % alifaattisia hiilivetyjä, hajusteita, mehiläisvahaa, lanoliinia. Tuote ei sisällä hartsia.

 

Pakkauskoko

160g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Nahkabalsamin levittäminen ja pintojen hoitaminen on helppoa.

 

Tutustu myös

OnXOn Nahkasaippua  OnXOn Nahkasaippua 160g
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus

B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. B Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. C Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. D Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä. E Täytetekstiä then täytetekstiä is täytetekstiä.