OnXOn Puhdistuskivi puhdistaa, kiillottaa ja suojaa.

Ecolabel Logo

OnXOn Puhdistuskiven perustan muodostavat saippua ja tehokkaat ionittomat pinta-aktiiviset aineet, jotka irrottavat likaa hyvin jo alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi Puhdistuskivessä on tehoaineena hyvin hienojakoista kiillotusainetta, joka tehostaa saippuavaahdon joukossa lian ja rasvan irtoamista puhdistettavilta pinnoilta.

OnXOn Puhdistuskivi on turvallinen tuote, joka ei syövytä puhdistettavia pintoja, antaa puhdistettaville pinnoille likaa ja vettä hylkivän kalvon sekä metalleille tummumista hidastavan pinnan.

OnXOn Puhdistuskivi on myös hellävarainen iholle eikä ärsytä hengitysteitä  se on herkkäihoisen tuote. Tuote on näin ollen erittäin tehokas ja kätevä myös tahrojen pesemiseen käsistä. Vaikeat ja itsepintaiset tahrat ja muu lika  kuten öljy, mustikka tai maali  häviävät silmänräpäyksessä.

OnXOn Puhdistuskivi on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B), hajusteeton, myrkytön ja fosfaatiton puhdistusaine. Tuotteelle on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti, joka on osoitus tiukkojen ympäristövaatimusten täyttämisestä ja siitä, että tuotteen valmistuksessa pyritään vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin. Tuotantoketjun hiilijalanjälki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa noin 70% aurinkoenergiaa. Eläinkokeet ja geeniteknologia eivät kuulu valmistusprosessiin. Tuote on vegaaninen ja se on pakattu PP-muovipurkkiin, joka on kierrätettävä. Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

 

Tutustu OnXOn Puhdistuskiven käyttökohteisiin

 

Kodin puhdistuksessa
Tuote soveltuu seuraaville pinnoille ja tasoille: tiskipöydät ja -altaat, liedet, keraamiset liesitasot, grillit, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, puutarhakalusteet, polkupyörät, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka) sekä tulisijojen lasiluukut ja vesikourut.

 

Keittiö
Puhdistuskivi ja pesusienet liedellä Puhtaus on puoli ruokaa! Kunpa likainen uuni ja tiskipöytä olisivat vain ikävä muisto menneestä.

OnXOn Puhdistuskivi on salainen aseesi  hellä tehopuhdistusaineesi. Tuote puhdistaa varmalla otteella harmaantuneet ja kuluneet hanat, tiskipöydät ja -altaat. Lopputuloksena on uutuuttaan säihkyvät – kiiltävät ja kirkkaat – vettä ja likaa hylkivät pinnat, joiden puhtaana pitäminen on helppoa. Myös niin perinteisen lieden kuin keraamisenkin liesitason kaikkien pintojen (valurauta, emali, messinki, lasi) puhdistaminen käy helposti ja näppärästi. Erilaisista keittiön marmori- ja graniittityötasoista sekä verhoilukivistä ja seinä- ja lattialaatoista tulee niin puhtaita, että voisit jopa syödä niiltä. Ajan kuluessa astioihin, aterimiin, kattiloihin ja uunipelteihin tarttuu, pinttyy ja palaa likaa kiinni. Lian irrottaminen voi olla työn ja tuskan takana. OnXOn Puhdistuskivi ei ota turhia paineita sellaisistakaan haasteista, sillä pinttynytkin lika irtoaa vaivatta ilman naarmuuntumisvaaraa. Perinteinen Puhdistuskivi on siis turvallinen tuote.

 

Kylpyhuone

Puhdistuskivi suihkussa Tämänkö pitäisi olla puhtauden pyhättö? Kalkin ja pesuainejäämien tahrimat kaakelit ja saumat, ajanpatinoimat metallipinnat – loputonta jynssäämistä. Ei huolta!

OnXOn Puhdistuskivi on kylpyhuoneenkin ihmepuhdistaja. Tuote sopii kaikille kylpyhuoneen kalusteille ja pinnoille: käsienpesualtaat, hanat, kylpyammeet, suihkukaapit, lasitiilet. Kaakeleiden, klinkkereiden ja laattojen saumat puhdistuvat kädenkäänteessä puhdistussienen tai harjan avulla. Pesuainejäämät ja -värjäytymät sekä kalkkikerrostumat irtoavat kuin huomaamatta. Lopputuloksena miellyttävä ja puhdas peseytymistila. Taisipa kylpyhuoneremontti siirtyä!

 

Puhdistuskivi saunassa 3

 

Saunassa
OnXOn Puhdistuskivi sopii myös saunan lauteiden ja paneeleiden sekä lasioven puhdistamiseen. Saunaa pestäessä lauteet kannattaa kastella ennen puhdistamista lämpimällä vedellä, jotta puun syyt aukeavat. Puu pestään syiden mukaan ja saippuavaahto huuhdellaan pesemisen jälkeen pois runsaalla vedellä. Viimeinen huuhtelu on hyvä tehdä kylmällä vedellä, jotta puun syyt sulkeutuvat.

 

Tulisijat ja grillit
Puhdistuskivi takassa
Ihana takkatuli hämärtyvänä syysiltana tai kesän grillijuhlat. Mikä ilo ja mikä sotku! Mutta elämästähän tulee nauttia.

Sen tietää myös OnXOn Puhdistuskivi. Noen ja rasvan sekä steariini- ja saumalaastitahrojen poistaminen tiili-, kaakeli- ja metallipinnoilta, saumoista ja lasiluukuista sekä ritilöistä ei ole koskaan ollut helpompaa. Puhdistuskivi ei vain poista hapettumia ja tummentumia metallipinnoilta ja -esineistä, vaan myös kiillottaa kaikki metallipinnat. Tuote soveltuu myös rapatuille ja maalatuille pinnoille, mutta ei harjatun tiilen puhdistamiseen.

 

Ammattikäyttöön
OnXOn Puhdistuskivi on myös ammattilaisen ehdoton valinta. Se on suosittu työväline niin siivous-, rakennus- kuin remontointialallakin. Voisi jopa todeta, että se on siivousliikkeen luottotyökalu.

Puhdistuskivi on korvaamaton ja tehokas apuväline kaikenlaisen pinttyneen lian, kalkin, rasvan ja noen poistamiseen. Työaikaa säästyy, kun lika ja rasva irtoaa nopeasti ilman erityistä kuuraamista ja lopputulos on erinomainen.

Käyttökohteita ovat muun muassa rosterikalusteet, työtasot (metalli, kivi, keraaminen), ilmavaihtohormit ja metalliset vesikourut, autot, veneet, moottoripyörät (mm. pölykapselit, kiiltävä metalli), kiviportaat, -aidat ja hautakivet, laatat ja laattojen saumat, grillit ja tulisijat, ulkokalusteet ja Kotisiivous.

 

Käyttöohje
Jääkaapin puhdistus Hiero kostutetulla puhdistussienellä OnXOn Puhdistuskiveä. Puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta vaahdotetulla puhdistussienellä ja huuhtele hyvin. Anna saippuavaahdon tarvittaessa vaikuttaa 5 – 10 minuuttia puhdistustehon lisäämiseksi.

Nokeentunut tai rasvainen ja likainen pinta puhdistetaan pieni alue kerrallaan. On hyvä aloittaa aina pieneltä alueelta suojaisasta kohdasta, jotta voi varmistua lopputuloksesta. Perinteistä Puhdistuskiveä voi käyttää erilaisten puhdistussienten ja -harjojen kanssa.

Käytön jälkeen purkki on jätettävä auki, kunnes Puhdistuskivi on kuiva, sillä tuote ei sisällä säilöntäaineita. Sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

Huom! Jos pinta on hyvin arka tai huokoinen, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan. Perinteistä Puhdistuskiveä ei suositella valumarmorin ja kiiltävien muovipintojen puhdistamiseen, koska kohteen pintakiilto voi muuttua. Kaakeleiden kullattujen ja hopeoitujen koristeiden voimakasta hankaamista ei suositella.

 

Ainesosat
Alle 5 % saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita ja hienojakoista kiillotusainetta. Ei sisällä säilöntä- tai väriaineita.

 

Pakkauskoko
300g ja 500g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla puhdistusaineen levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.

 

Tutustu myös


OnXOn Puhdistusgeeli  OnXOn Puhdistusgeeli 220g
OnXOn Pesusieni  OnXOn Pesusieni 5kpl
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus