onxon kuivausrumpupallot

Kuvittele, miltä tuntuu kissanpennun turkki. Sileä, ilmava, pehmeä. Eikö totta?

Mitä jos pyykki tuntuisi samalta? Sehän olisi ihailun kohde ja monen haave.

Innostuitko – ja lannistuitko miettiessäsi kemikaalien vyöryä?

Ei hätää! Onneksi On OnXOn kuivausrumpupallot
.

 

PAREMPI TULOS – PIENEMMÄT KULUT – LUONTO KIITTÄÄ

 

Luonnollinen pehmeys

Vaatteet pehmenevät luonnollisesti ilman kemikaaleja ja tuoksuvat raikkaammilta pallojen kimpoillessa kuivausrummussa vaatteita vasten.

 

Ajansäästö

Kuivausaika lyhenee 25 – 40 %, kun pallot erottelevat kuivattavat tekstiilit paremmin toisistaan, jolloin ilma kiertää tasaisemmin ja tehokkaammin, mikä edistää kuivumista.

 

Sähkö ja luonto

Kuivausajan lyhentyminen pienentää sähkölaskua ja säästää sähköntuotantoon käytettäviä luonnonvaroja. Myös kemikaalikuorma pienenee, kun huuhteluaine korvataan luonnontuotteella. Luonto, lompakkosi ja ihosi kiittävät.

 

Vaatteiden käyttöikä

Lämpö ja hankautuminen ovat kaksi tärkeintä tekstiilien kulumista ja vanhenemisesta aiheuttavaa tekijää. Lyhyempi kuivausaika tarkoittaa siis lisää käyttöaikaa lempivaatteellesi.

 

Sileää ja sähkötöntä

Kuivausrumpupallot vähentävät myös ryppyjä ja staattisen sähkön kertymistä vaatteisiin vähentämällä vaatteiden välistä kitkaa kuivauksen aikana.

 

Kestävyys

Pallojen kudos on tiheämpää kuin vastaavien markkinoilla olevien tuotteiden, joten ne kestävät yli 1000 käyttökertaa tai 5 vuotta.

 

Ekologisuus, hypoallergisuus
100 % luonnontuote uusiseelantilaisesta villasta. Ihanteellinen valinta herkkäihoiselle ja vauvanpyykille.

 

Käyttöohje

Aseta OnXOn Kuivausrumpupallot kuivausrumpuun pyykin päälle. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään kolmea palloa normaaleille koneellisille (4,5 kg) ja isommille pyykkimäärille neljää tai viittä palloa. Käytön jälkeen säilytä pakkauksessa tai esimerkiksi korissa.

 

Hoito-ohje

OnXOn Kuivausrumpupallot nukkantuvat luontaisesti ajan myötä. Nukat voi poistaa, mutta itseasiassa ne edesauttavat paremman kuivaustuloksen saavuttamisessa, sillä pallon pinta-ala kasvaa.

Pallojen kyky vähentää staattista sähköä pysyy yllä pidempään, jos pallot pesee ajoittain sukan sisällä normaalin pyykin seassa hienopesuohjemalla (30°C).

 

Materiaali

100 % lampaanvillaa

 

Pakkauskoko

3 x 7,5 cm palloa

 

Tutustu myös


OnXOn Sappisaippua  OnXOn Sappisaippua 160g
facebooklogo  Facebook Eettinen Luksus

then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then uutiset then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä. A Täytetekstiä is täytetekstiä then täytetekstiä.

onxon kuivausrumpupallot