OnXOn Sappisaippua on turvallinen, tehokas ja luonnonmukainen puhdistus- ja tahranpoistoaine joka lähtöön. Oikea ihmeidentekijä!

Huolimatta siitä, kaatuiko laatupunaviiniä paidalle, tippuiko tomaatti-mozzarellasalaatista oliiviöljyä vaatteille vai keksikö perheen pienin uuden maailmaa mullistavan ulkoleikin, ratkaisuna on OnXOn Sappisaippua.

Rasvatahrat kauluksissa tai muualla vaatteissa sekä muste-, lehtivihreä-, veri-, porkkana-, banaani- ja hikitahrat ovat voimattomia OnXOn Sappisaippuan hyökätessä hätiin. Myös tomaatti-, punaviini- ja sinappitahrat häviävät kuin varkain ja näin Sappisaippua on taas säästänyt yöunesi.

OnXOn Sappisaippuaa voidaan käyttää myös lakattujen pintojen, seinälaattojen, kenkien, mattojen ja verhoilun puhdistukseen.

OnXOn Sappisaippua ei vahingoita kuituja eikä värjää tekstiilejä tai peitä tahraa. Siis puhdasta ja tahratonta kerralla. Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta tekstiilille, kokeile ensin pienelle alueelle huomaamattomaan kohtaan.

 

Käyttöohje

Levitä kostutetulla puhdistussienellä OnXOn Sappisaippuaa käsiteltävän tekstiilin pintaan. Anna vaikuttaa hetki, hankaa kevyesti ja huuhtele sitten vedellä.

 

Tahranpoisto konepestävistä vaatteista

OnXOn Sappisaippua soveltuu erityisesti konepestävien vaatteiden tahranpoistoon. Hankaa Sappisaippuaa muutaman minuutin ajan kankaaseen ja anna pesukoneesi hoitaa loput. Täydellisen puhdasta!

 

Ainesosat

5 % – 15 % saippuaa, alle 5 % ionittomia pinta-aktiivisia aineita, säilöntäaineita (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone), hajusteita, naudansappijauhetta.

 

Pakkauskoko

160g

Pakkaus sisältää puhdistussienen, jonka avulla OnXOn Sappisaippuan levittäminen ja pintojen puhdistaminen on helppoa.