”Onneksi On!” huudahtaa moni ja tarttuu OnXOn-purkkiin

posted in: Uutiset | 0

Onneksi on

OnXOn-puhdistusaineet ja -kodinhoitotuotteet ovat olleet jo 12 vuotta Suomessa helpottamassa arkea, johon väistämättä kuuluvat myös lika ja tahrat. OnXOn Puhdistuskivestä alkanut tarina on laajentunut kokonaiseksi ekologisten tuotteiden sarjaksi.

OnXOn Puhdistuskivi liedellä

OnXOn-tuoteperhe on syntynyt tarpeesta tuoda saataville tehokkaita ja korkealaatuisia, mutta kestävästi tuotettuja tuotteita. OnXOn-sarjaan kuuluu eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita kodinhoitoon ja ammattikäyttöön. Tuotteet on valittu helpottamaan arkea ja pitämään huolta pinnoista, tekstiileistä ja vaatteista. Usein käykin niin, että puhdistuksen ja siivouksen ongelmatilanteessa voi huudahtaa: ”Onneksi on!” ja ongelma poistuu.

PAREMPIA VALINTOJA YMPÄRISTÖLLE

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia. Tuotantoprosessissa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin.

OnXOn Puhdistus- ja hoitoaineiden tuotannon hiilijalanjälki on minimoitu käyttämällä valmistuksessa aurinkoenergiaa, erityisiä energiansäästöohjelmia ja sähköajoneuvoja. Jäljelle jääneet päästöt on nyt kompensoitu ClimatePartner-ilmastoprojektin kautta. Tuotteet ovat siis hiilineutraaleita. Purkeissa olevan QR-koodin lukemalla voi tarkistaa, mitä Climate Partnerin ilmastoprojektia on käytetty hiilipäästöjen kompensoinnissa. Lisäksi OnXOn Puhdistuskivelle on myönnetty arvostettu EU-ympäristömerkki.

SIIVOUS ON ITSESSÄÄN EKOTEKO

Kuinka usein käykään niin, että kalusteisiin, oviin tai vaikka grilliin on vuosien varrella kertynyt niin paljon likaa, että se täytyy heittää pois? Nolottaa vähän ympäristösyistä. Tai muuten käyttökelpoisessa vaatteessa on tahra näkyvällä paikalla? Onneksi on OnXOn-tuotteet, joiden avulla voi pitää paikat kunnossa ja jatkaa käyttöikää.

Puhdistuskivi tepsii hankalaan likaan. Sillä puhdistuvat tiskipöydät, liedet, grillit, kivitasot, kaakelit saumoineen, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat, vesikourut ja ulkokalusteet. Lisäksi se on hajusteeton.

OnXOn Sappisaippua pöydällä

OnXOn Sappisaippua on geelimäisessä muodossa ja sitä levitetään vaahdotetulla sienellä tahrakohtaan. Pestään sitten normaalisti koneessa. Myös vaikeimmat tomaatti-, punaviini- ja sinappitahrat lähtevät pois.

Tuoteperhe kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä siihen kuuluvat lisäksi: OnXOn Kuivausrumpupallot., OnXOn Nahkasaippua ja OnXOn Nahkabalsami

OnXOn-tuotteita myyvät hyvin varustetut päivittäistavara- ja erikoiskaupat sekä useat verkkokaupat.

OnXOn on Eettinen Luksus Oy:n rekisteröimä tavaramerkki. OnXOn-pesuaineet valmistaa eurooppalainen pitkäaikainen kumppani. OnXOn lausutaan ”Onneksi on”.