Video: Tutustu OnXOn Puhdistuskiven käyttöön

posted in: Uutiset | 0

video video

ONXON PUHDISTUSKIVI puhdistaa, kiillottaa ja suojaa.

OnXOn Puhdistuskiven perustan muodostavat saippua ja tehokkaat ionittomat pinta-aktiiviset aineet, jotka irrottavat likaa hyvin jo alhaisissa lämpötiloissa. Lisäksi Puhdistuskivessä on tehoaineena hyvin hienojakoista kiillotusainetta, joka tehostaa saippuavaahdon joukossa lian ja rasvan irtoamista puhdistettavilta pinnoilta.

TURVALLINEN, TEHOKAS JA HELLÄVARAINEN

OnXOn Puhdistuskivi on turvallinen tuote, joka ei syövytä puhdistettavia pintoja. Puhdistuskivi antaa puhdistettaville pinnoille likaa ja vettä hylkivän kalvon sekä metalleille tummumista hidastavan pinnan.

OnXOn Puhdistuskivi on myös hellävarainen iholle eikä ärsytä hengitysteitä – se on herkkäihoisen tuote.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

OnXOn Puhdistuskivi on biologisesti hyvin hajoava (OECD 302B), hajusteeton, myrkytön ja fosfaatiton puhdistusaine. Tuotteelle on myönnetty Euroopan Unionin Ecolabel-sertifikaatti

Tuotantoketju on hiili­neutraali päästö­kompensoinnin avulla. Hiilijalanjälki pyritään minimoimaan myös omilla konk­reet­tisilla toimilla.

VEGAANINEN

Eläinkokeet ja geeniteknologia eivät kuulu valmistusprosessiin. Tuote on vegaaninen. Ympäristömerkillä varustetun tuotteen ostaminen on tietoinen valinta ympäristön puolesta.

KÄYTTÖKOHTEET

Tuote soveltuu seuraaville pinnoille ja tasoille: tiskipöydät ja -altaat, liedet ja keraamiset liesitasot, induktioliedet, uunit ja grillit, marmori- ja graniittityötasot, kaakelit ja kaakeleiden saumat, suihkut ja hanat, saunan lauteet ja lasiovet, puutarhakalusteet, polkupyörät, tulisijat (tiili, vuolukivi, keramiikka), tulisijojen lasiluukut, vesikourut.

KÄYTTÖOHJE

Hiero kostutetulla puhdistussienellä OnXOn Puhdistuskiveä. Puristele puhdistussientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese puhdistettava pinta vaahdotetulla puhdistussienellä ja huuhtele hyvin. Anna saippuavaahdon tarvittaessa vaikuttaa 5 – 10 minuuttia puhdistustehon lisäämiseksi.

Nokeentunut tai rasvainen ja likainen pinta puhdistetaan pieni alue kerrallaan. On hyvä aloittaa aina pieneltä alueelta suojaisasta kohdasta, jotta voi varmistua lopputuloksesta. Perinteistä Puhdistuskiveä voi käyttää erilaisten puhdistussienten ja -harjojen kanssa.

Käytön jälkeen purkki on jätettävä auki, kunnes Puhdistuskivi on kuiva, sillä tuote ei sisällä säilöntäaineita. Sulje kansi. Säilytä purkki kuivana.

 

Osta OnXOn Puhdistuskivi verkkokaupastamme tästä

Lue OnXOn Puhdistuskivestä tarkemmin OnXOn Puhdistuskivi