OnXOn Puhdistuskivellä teet taikoja

posted in: Uutiset | 0

onxon puhdistuskivellä

Luulitko, että vanha, kiiltäväpintainen terästiskipöytäsi on jo mennyttä?

Puhdistuskivi tiskipöydällä

Ehei, käsiteltyäsi tiskipöytäsi OnXOn Puhdistuskivellä, huomaat varmasti, että se ei ole enää entisellään!

Saatat jopa hiljaa mielessäni ihmetellä, kuka ihme ehti käydä asentamassa uuden tiskipöydän vanhan tilalle.

Tiskirätti on usein hieman rasvainen. Vuosia jatkunut roiskeiden pyyhkiminen pelkällä tiskirätillä tai satunnaisesti miedolla pesuaineella saa tiskipöydän kiillon himmenemään. Tiskipöydän metallipinta hapettuu luonnollista syistä ja rasva sekä muu lika pinttyvät tiskipöytään kiinni. Tuloksena on siis ajan saatossa kulunut tiskipöytä, jonka pintaan on muodostunut ikään kuin tummanharmaa suojaava kalvo.

Jotain on tehtävä! Näin ei voi enää jatkua. Tiskipöydänkin täytyy olla puhdas.

Onneksi On OnXOn Puhdistuskivi, jolla on todellakin tehoava vaikutus.

OnXOn Puhdistuskivi sisältää saippuaa ja tehokkaita ionittomia pinta-aktiivisia aineita. Se sopii lähes kaikille muille pinnoille paitsi kiiltäväpintaiselle muoville ja valumarmorille.

OnOXn Puhdistuskiven käyttö on helppoa ja vaivatonta. Pakkauksessa on mukana korkealaatuinen pesusieni, jolla puhdistustyö hoituu käden käänteessä. Kostutetulla pesusienellä hierotaan vain puhdistuskiven pintaa. Sen jälkeen pesusientä puristellaan, kunnes se vaahtoaa hyvin. Tiskipöytä puhdistetaan pyörein liikkein. Saippuaa voi ottaa lisää tarpeen mukaan. Lopuksi tiskipöytä huuhdellaan huolellisesti runsaalla vedellä ja kuivataan. Vesihuuhtelun jälkeen tiskipöytä näyttää merkittävästi uudistuneelta. Vanhan tiskipöydän pinta sädehtii kuin uusi.

Voilà! Olenko tuo minä? Olen aivan häkeltynyt. Taidanpa suositella!

 

Osta nyt OnXOn Puhdistuskivi verkkokaupastamme tästä